MY MUSIC

Pressemeddelelse Vinter, Vinter

”Vinter, vinter” er det længslens suk, der hjemsøger os efter julen. Et suk efter et hvidt og klart landskab, det rene bord efter et forgangen år. I stedet seer vi på mudrede marker, hører kragen skrige og fryser når vi står op af sengens varme. Vi seer et landskab der under overfladen, spirer til et forår der må komme. En stemning som er sammensæt af det vi lægger bag os og den mørke som endnu præger vores dage . Ind imellem seer vi den rosa røde morgenhimmel og ønsker os den kåbe der er lavet af den fineste, nemlig af kærlighedens silke. Vi ønsker os vrimlen af snefnug, som vi vil glæde os over, som børn.

Inspireret af en invitation til den årlige bornholmske jule cd fra 2016 ’Hjerter, gran og sprød svær’, på initiativet af Jesper Svendsen, satte jeg mig sammen med guitaristen Kenneth Johansen og skrev sangen til hans toner.

1 år senere, bad jeg Jørgen Johansen om at arbejde videre med melodien og i fællesskab indspillede vi sangen i 2018. Travlt havde vi begge to, men ikke mindst Jørgen, fandt først ro i corona-foråret 2020 til at spørge mig, om vi ikke skulle gøre lidt mere ud af vores arbejde omkring vinter-sangen. Det ville jeg gerne. Vi spurgte Lars Juul, Allan Werenberg og Thor Backhausen om at bidrage til at lægge farver og klange på vores sang. I studiet opdagede vi hvordan corona stilheden og tiden kunne sætte mere klang til vores sang.

Anne Cirkola- sang og tekster
Jørgen Johansen- guitar, komposition
Lars Juul- percussion
Allan Werenberg – Kontrabas
Thor Backhausen – Akkordeon

Link til mere: https://BlameTheWeather.lnk.to/BlameTheWeather